Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Suyu çok içiyorum günde en az 3 lt ve kan verdim sonuçları bekliyorum zaten dogum sonrası kızılaya kan verdikten sonra kan problemi yaşamaya başladım sağlık sorunlarım oldu tansyon şeker düşüklüğü yani yoğum bakım hastaları gbi tansyonum 7 ye 5 oluyor koletrolümde var herçayı kullanamıyorum kolestrol için kekik çayı tüketmek istiyorum fakat tansyon ve şekerden dolayı kullanamıyorum ancak dr yla görüşüp bitkisel çaylar kullanabilirim .
Siyah çay doğuluların olmazsa olmazıdır . vazgeçmek zorda azaltılabilir .
|
Kekik çayı sizin ve bebek sağlığı için emziriyorsanız sıkıntı olabilir. Normalde gebelikte kekik çayı tüketimi düşüğe sebep olabiliyor. Doğum ile kan verme süreniz çok yakınsa bu problemi yaşarsınız çok normal. Aslında sizden kan almamaları lazım. Emzirdiginizi farz ederek konuşuyorum; hem kenti vücudunuzun toplanması hemde bebeğin gelişimi için sizin sagliginiz çok önemli. Papatya sorun olmayabilir size. Zencefil ve zerdeçal da sorun olmaz. Çarkıfelek biraz tehlikelidir. Çoğu antidepresanda kullaniliyor. Çayında 2. Bardağı göremezsin diyenler oldu. Fidesini temin edecektim ama bulamadım.
Bir de antidepresanlar da ilk bir ay kadar muhtemelen alışma süreci olarak geçecektir. Bu sizin bünyemize göre değişir. İlk oldukça uyku yapar halsizlik yapar. Daha sonra şifasını bulursunuz. Tansiyon dusuklugunuzu de hesaba katarsak pek mantıklı degil kullanmanız.