Alıntı:
avira Nickli Üyeden Alıntı
Ben yolumdan eminim biz devam ediyoruz yolumuza son mürşidi kamil olarak kabul ediyoruz silsilemizde lakin sanırım bende bir sorun varki ilerleyemiyorum yetersiz geliyor çözüm yolu arıyorum ondan
|
Dediğim öneri ve nasihat yanlış hatırlamıyorsam Minahlar kitabında yazıyordu. Şeyh Sibğatullah Arvasi Hz nin kitabı.
Dediğin işe girmek için, ya Rabıtanda onayı Süleyman Efendi Hz’ Allah sırrını takdis eylesin alcan ya da Rüyada Allahu Alem. Çünkü vekillerin verebileceği bir izin değil. Üstad verebilir.
Bir Allah dostu tanıdığın varsa sor istersen Efendim Şeyhimiz dünyasını değiştirdi bu konuda nasıl yol alabilirim kimden icazet alacam diye.
“ Eğer vefat eden mürşid kendisinden sonra irşad yetkisini devretmediğini, kendisiyle beraber devam edeceğini bildirirse, o mürşid vefatından sonra da tasarruf sahibidir.”
Sizin durumda böyleyse, direk Medet Ya Suleyman Hilmi Tunahan efendim, bu konuda icazetinizi yoldaşlığınızı isteriz bize yardım edin”
De. Nasipse haber gelir.
Büyüklerin ismi nerede anılırsa Ruhaniyet orada olur.öncesinde Fatiha ihlas hediye etsen güzel olur.