Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
o az yad çok bilir mi bilmemde berhetiyee isimlerini hakim güzel bir kardeşim varki o da @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dır kendisine sorabilirsin bilakis icazetli (izinli deneyimli) birisidir imas kardeşimde icazetli faakat bu konuda vericeği cevapları zatena az çok lyqus da soyledi yani senin şuan çekmen gereken bir zikir değil berhetiyye isimleri ki tasarruf sahibi biriniden el alınmadığı icazet olmadığı sürece eğerki de ağır musallatın yoksa bir şeyler görmez hissetmezsin aksi durumda da başın çok ağrıyabilir aynı şeyleri anlatıyoruz uzun süredir eğerki berhetiyye diye sitede aratırsan yorumlara bakarsan birçok şeyö ğrenirsin al sana olta önünde deniz bakalım ne blaıklar tutucaksın karnın doyucakmı...
|
Ben bu arkadaşa dün bu konu hakkında iki sayfa yazı yazdım tamam anladım vs dedi şimdi aynı konuyu tekrar açmış. Ne diyeyim ki?
Berhetiyye ilaç değildir. Sünnet ve Kur'an çizgisini tam anlamayan adama berhetiyye şudur budur dersen kafası iyice karışır bu sitede kişiye göre yorum yapmanız lazım. Gerçi biz yaptık da noldu hâlâ devam ediyor. Her şeyin başı tevhid diyor büyükler keza Hz Peygamber s.a.v de bunu kastediyor. Her şeyin açılımı berhetiyye zikri ile diye kim kandırdı bu milleti anlam veremiyorum.