Alıntı:
EnesClem Nickli Üyeden Alıntı
Hayır bunun musallat ile bir alakası yok ? anlamını biliyor sanız doğrusunu söylemenizi istiyorum merak etmeyin cahil veya ergen değilim ben.
keririni geçtim onu boşversek Ya Allahu illahu külli şey'in ne demek okumak iyimidir ? yoksa okumamalımıyım eğer ki okumamam gerekirse bile anlamı nedir
|
illahu kulli seyin bir yazida sirlarin sahibi hazine nin sahibi gibi bir anlami var
ey kerirrin sirlarin sahibi gibi birseydi
100 kere oku cinleri gor o kitabi bende okudum ve musallat kapan kisilerin yorumlarinida okudum musallat da golgemsi varliklar gorup ruyada yada uyanike rahatsiz edilme deneyimleri yani
olay su sen keririn ile allah ismini soyluyor bu da enwrjiye donusup diger alemde isik gibi larlamani sagliyor her zikir bir frekansi kendine has bir yani var berhetiyye isimlerinde sufli ler veya seytaniler gelebiliyor agirlikli olarak bundan dolayi isin ehli olmayan cektimi hos seylee yasamiyorlar sitede aktif veya inaktif bircok uyede bunu onayliyor
umarim anlasilmisdir keririn cekince acilcak siye vb kitaplarin sahibleri ile görüsuldugunde hatirlamadiklarini ve el yazma eserlerden not defterlerinden yani alimlerin derleme olduklarinida bil
yani cogu eser birinden duyulan yada kendi deneyimledigi seyi aktariyor
misal 10bin kere berhetiye okuyunca sende birsey olmaz eger musallatin yoksa sebepi su ki onu yazan kitapdaki kisinin itikadi inanci enerji duzeyi ile seninki bir degil kast ettigi yazisindaki insanlardanda degiliz velhasik her okuyana her yazilan deneyimi yasamiyor bazen farkli geneliklede hicbir sey gormuyor duymuyor hissetmiyor
o yuzden e pdf lere bu kadar merak salma mursidi kamil bulmaya calis istihare uykusuna yatark belki nasipinde varsa o zaman daha saglikli ve sorularının cevabinj alabilicegin biri olur burdaki ilim sahibi kisiler sır saklama geneliginden zorunluluğundan ötürü sana her soruna cevab veremez
zaten zahiri ilimleri olmuyan birini kalbine nifak tohumu rahatca duser ve de dinden cikar allah isin verirse bu yuzden temellerini iyi alman ve goxetleyici birine ihtiyac duyman gerekiyor malesef zor ve can sıkıcı ama gercek bu