Alıntı:
EnesClem Nickli Üyeden Alıntı
Es Selamün Aleyküm
Ya Allahu illahu külli şey'in zikrinin tam anlamı nedir 100 kere okumak cinleri alalen görme vb şeyler yazıyor anlamını öğrenebilir miyim ona göre yapacağımda ve günah değil dimi ?
ve bide Ya Allahu illahu külli şey'in zikrinin sonuna keririn eklesek ne olur anlamı ve keririnin anlamı nedir lütfen beni aydınlığa çıkarır mısınız <3 Allah Razı olsun
|
gönlü biyük enes abim direk padişahları önüne dizerek girecek aleme
hele ayağımız üstünde duralım bi bakalım her gece tehecccüden önce veya sonra 500 tevhid 500 salavat 500 istiğfar 500 ya allah 500 ya kuddüs zikredelim buna kaç gün devam edebiliriz ona göre yol alırız
Alıntı:
EnesClem Nickli Üyeden Alıntı
Hayır bunun musallat ile bir alakası yok ? anlamını biliyor sanız doğrusunu söylemenizi istiyorum merak etmeyin cahil veya ergen değilim ben.
keririni geçtim onu boşversek Ya Allahu illahu külli şey'in ne demek okumak iyimidir ? yoksa okumamalımıyım eğer ki okumamam gerekirse bile anlamı nedir
|
musallat sebebi şu çatlağı olan kovaya sıcak su koyup taşımayı denersek nolur elimizi yakar kovayı düşürürüz taşıyamayız yani
önce istiğfar salavatla fıkıhla bu kovayı tamir etmek lazım sonra başlarız içine birşeyler koymaya