Alıntı:
Myles23 Nickli Üyeden Alıntı
Usta Ya aziz esmasımı yoksa YA AZİZÜL MENİ-ÜL GALİBÜ ALA CEMİ-İ EMRİHİ FELA ŞEY-E YUADİLÜHÜ diye günde 3200 defa okumak lazım
|
aziz bir esmadır diğeri ise özel bir duadır aziz esması uzun vadede tecelli eder diğeri ise kısa vadede eder ama büyük güç büyük sorumluluk
idrisiye esmaları çok ağırdır eğer
"YA AZİZÜL MENİ-ÜL GALİBÜ ALA CEMİ-İ EMRİHİ FELA ŞEY-E YUADİLÜHü" diye okuyacaksan 140 yeterli olur 3200 okumak başta ben olmak üzere hiçkimsenin işi değil
idrisiye esmaları 1 kere başladınmı ölene kadar seninledir ölene kadar hergün 3200 zor buyüzden idrisiye esmaları zikrederken bin kere düşünmek lazım
üç beş gün zikredip bırakırsan büyük yaptırımları oluyor
---------
diğer türlü ya aziz zikretmende sakınca yoktur fazileti için günlük 94 kere zikredebilirsin
eğer rızık için birşeyler istiyorsan ozaman günde 1060 kere yaganiy zikredebilirsin
zikirden önce ve sonra
niyeti: ihmal etmeyin allahım senin rızan başta olmak üzere ,.. hacetim için senin esmanı zikretmeye niyet ettim gibi gibi
dua:zikirden sonra hz.muhammed s.a.v rızık için okuduğu dualardan birini okuyun 7 kere tekrar ederseniz çok hoş olur
salavat:zikirden önce ve sonra aynı sayıda olmak üzere salavat getirilmesi hoştur sayı size kalmış 1,3,7..33,... salavattan istediğiniz herhangibi olabilir en kısa salavat " allahumme salli ala muhammed"
koruma:zikirden önce 7 ayetel kürsi okuyup kendi üstünüze ve etrafınıza huu diye sıcak nefesle üfleyin şartmıdır? değildir olması gerekirmi? şiddetli tavsiyemdir