Alıntı:
Fista44 Nickli Üyeden Alıntı
Teyzemin kocasında yani eniştem de musallat mevcut maalesef ailede huzur bırakmıyor yaşları 50 olmasına rağmen boşanma aşamasındalar adam daha önce Havas kitabını ezberlediğini söylüyor kendim bi hocaya gitti. Ama çözüm oLmadı . Teyzem eziyet görüyor acaba uzaktan yardımı dokunabilecek oLan var mı Allah rızası için yada benim yapabiLeceğim birşey ?
|
Öncelikle geçmiş olsun.
aslında siz ipucunu ilk cümlede vermişsiniz
HAVAS KİTABINI EZBERLEDİm demiş.
O kitaplarda bir sürü davet bir sürü sıkıntı olacak durum var. Önünde bir yol gösteren olmadan onlari uyguladıysa bile bir sürü gelen gideni olmuştur. Sadece ismi anılınca gelen ifritlerden bahsediliyor..
Forum'da 9 yıllık havas tecrübem gibi bir gönderideydi sanki böyle kitaplarla kendi başına uğraşıp daha sonrasında bir Ehil hocaya denk gelip tüm o kitapları yakıp Tevbe edip kurtulan biriydi. O gönderide çok güzel tavsiyeler var. Ama hatırladigim en temeli öncelikle o kitaplardan bir kurtulacak onlarla meşgul olmayacak
Daha sonra gerçekten hakiki bir Tevbe , istiğfar ve sadaka ile kapıları kapatacak ve mümkünse ehil hocalara gidip destek alacak okuma bakım olarak. Gönderiden aklımda kalanlar bunlar.
İnşallah tez vakitte kurtulmak nasip olur...