Alıntı:
Sparrow Nickli Üyeden Alıntı
Bunu kadın erkek diye ayırmamak lazım kulun iyisi kötüsü doğruyu yapan ve hataya düşeni vardır. İstisnalar ayrıdır tabi ama şüphe varsa orda birşey vardır ve insanında ayrılacaksa veya bilip devam edecekse bile doğruyu neyin içinde olduğunu öğrenmeye hakkı vardır çünkü orda bir dorum var ve o sorunun nedenini öğrenmek istemiş kimse kandırılmayı haketmez neticede.
|
Kadin yada erkek kimse kandirilmasin tabiki. Toplum namusu kadina atfettigi icin erkege yapilan yakistirma ile kadina yapilan yakistirma bir olmuyor, birde annelik vasfi varsa hele. Şüphe sadece bisey olunca olmuyor, suphecilik, paranoya tanisi alanlarla bir arada yaşadiysaniz ne demek istedigimi anca oyle anlayabilirsiniz. Bi evde surekli korkuyla ormandaki ceylan misali yaşamanin ne oldugunu herkes bilmez, bilmesinde.. su dunya hayatinda huzurlu gecinmek varken elin sıkıntılı insanini cocuklari hatrina ve cocuklarinin ebeveyni akli selim olsun diye duzeltmeye calismak, idare etmek ne demek bunuda herkes bilmez.. yolumuzu ayirirsak coluk cocugum ve onlara kol kanat germeye calisan ben, olabilecek kotu ihtimallere karsi risk almadan ilerlemeye calisma karari hic kolay degil.. devlet korur deniyor, haberleride goruyoruz.. konu sahibini yargilamak icin yazmamistim.. kadin erkek surtusmelerinde kimsenin cocuklari bu ortama maruz birakmaya hakki yok kanimca o nedenle daha cok cocuklari dusunerek yazdim.. umarim anlatabilmisimdir.. Rabbim cumlemizin yuvasina saglik, huzur, mutluluk versin..