Alıntı:
Rad Nickli Üyeden Alıntı
Yazdıklarımı 2 defa daha oku.. Ne dedik herkese gelen tecelli farklıdır. Sen istediğin kadar korunma yap korunmanı sen Allah'ın ayeti ile yapıyorsun sana o korunmayı veren, o korunmayı da kaldırmaya kadir değil mi? Bırak kalp gözünü mümin olmak için dahi namazlar yeterli değildir. Sen diyorsun ki namaz kılıyorum korunma biliyorum peki seni diğer kullardan ayıran özelliğin ne ki sana bir ayrıcalık versin Allah? Buradaki herkes namaz kılıyor, korunma yapıyor kaçının kalp gözü açık olduğunu gördün? Buradaki çoğu kişi Keririn zikrini çekiyor kaçının kalp gözü açılmış? Birinin açılsa ikincisinin açılmaz. Herkese gelen tecelli farklıdır dedik kalp gözü senin isteğin ile olan bir şey değil Allah'ın senden hoşnut olması ile alakalıdır. Allah'ın hoşnut olması senin çektiğin 3 dklık Keririn zikrinden mi ibaret? 5 dk kıldığın namazdan mı ibaret? 4 dk nefsinden okuduğun Ayetel Kürsi'den mi ibaret? Yaşın küçük fakat bu sana dediğim tavsiyeler bir ömürlük. Umarım değerlendirirsin. Hiçbir evliya yaptığı ameller ile evliya olmamıştır. Allah c.c dilediğinden hoşnut olur bugün köle olanı yarın sultan eder. Bugün sultan olanı yarın köle eder.
İnsanlar takılıp düşmesin diye yerdeki taşı kaldırıp kenara koyman dahi Allah'ın hoşuna gidebilir. Kim bilir belki 10 sene zikir çeksen o hoşnutluğu yakalayamazsın. Semada isminin yankılanmasını sen duymasan dahi tüm mevcudat duyar. Senden Allah hoşnut olmuş, kulları mı yüz çevirecek. İyi düşün okuduklarını 3 defa daha oku. Nefsine söz geçirene kadar oku.
|
Allah Razı olsun yok abi anlıyorum merak etme peki bir sorum daha olsa
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu konuyu yapmam sence doğrumudur