Sjan denen kişi yorumunda yanlış hatırlamıyorsam anneme babama eziyet ediyorum beni dünyaya getirdikleri güne lanet ettiyorum diye yorumu vardı buna benzer.
Zeus denen kişide gene zeus eşi olanı çağıracam diyordu sanırım çağırdı evlendi gerçi bu gerdeğe giremeden gerdek buna girdi.
Velevki üstteki 2 kişi ile bu kişi aynı olma olasılığı yüksek olsada yorumunda günahkar bir kulum çok günahım var diyip üstüne peygamberi rüyada görenler konusuna yazmış olduğu mesaj ne kadar doğru orası muamma velevki doğru ise Hak yolda değilde bok yolunda olduğunu rüya kanıtlıyor.Herkese cehennem gösterip azabı gösterip üstüne Resullah SAV gösterip ona saldırdım demezler dedirtmezler.
Niye saldırdın diye sorarlar neden rahatsız oldun?
Kısa öz o kadar boka ve günaha batmışki artık içine sinmiş haliyle işi zor.
Dışarıdan okuyarsa yorumları tevbe tavsiye ediyoruzda işte şekil A da olan bu ve buna benzer şahıslar hiç ölmeyecek gibi yaşayıp bir gün gelir tevbe ederiz diyip şeytan aklı ile ama güneş bir anda batıdan doğunca afallayan iblis gibi
ecel bir anda gelip ölünce bok çukuruna gideceklerini anlamazlar.
Alıntı:
Agentdarkandred Nickli Üyeden Alıntı
Bende Hz Muhammed'i rüyamda gördüm. Cehennemde kollarım bağlı. Yanımda varliklar var bağlamışlar beni. Sonra yukarıdan Hz Muhammed geliyor ve bende ona bağırarak saldiriyorum bağlı olduğum halde ta dibine kadar gidiyorum ve rüya bitiyor inşallah iyi bir anlamı vardır.
|