Alıntı:
EnesClem Nickli Üyeden Alıntı
yok yani bu keririn zikri berhettiye mi oluyor cin gözü nasıl açılır ki
|
kardeşim simdi berhetiye diye sitede arat keririn ismini o kasemde geçtiğini görürsün keririn de allahin baska bir dildeki ismi
bu konu hakkinda konuda actim@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesim de bu vb. konularda guvenilir guzel bir kardeşimdir istersen merakin varsa onunla görüş
cin gözü acmak basit deniyorda ben uygun gormuyorum çünkü mantigi bence soyle
cini bir sekilde dikkatini cekip sonrada onu sana baglanmasini(musallst)olmasini sağlayıca o senin goz perdeni yirtiyor veya kulak veya her ikisi birden bu sayede onun izin verdigi kararınca kendisini yada izin verdigi varliklari goemeni izin veriyor her kilik dada sana gozukup konusabilir
lakin bu tarzda olanlar seytanilerden olusuyor amaci intihar ettirme kukla hale getirme olduğu için kesinlikle onerilmiyor uzak durulmasi gerekir cogu kisi de cin gozu acik zaten sitede gezersen farkedersin
Musallati temizlenen o varliklari tekrar gormuyor misal vermek gerekirse
ama musallatsiz bu 3 gozu yada kalp gozunu acanlar ise diger cinleri yada tum mahlukati gorebiliyor seviyeleri var vs uzun ca bunlar konuşuldu bende biraz karıştırarak anlattim kusura bakma
ama gözümü açayım göreyim dersin çoğu kimse yardim etmez
cunku seriat bilmeden zahiri ilimleri bilmeden bunu yapanlar sadecr imtihanini agirlastirmak dan baska olayi yok