Alıntı:
Babaali16288 Nickli Üyeden Alıntı
O ilaçları hemen kullanmayı kesmelisin
Seni daha fazla zihin kontrolüne ve şehvete sürüklüyor
Cin musallatı var üzerinde anksiyete panik atak korku obsesif bozukluk ve kişilik bozuklukları var musallatından kurtulduğun zaman bunlarda geçecek vitamin sorunlarında var herbilayf ismini tam yazamadım ama gıda takviyesi al cicibebe tüket bol bol vücudunun direnci artsın ve hemen okunmalara başlamalısın
|
Yalnız herbalife ve benzeri ürünler genelde besin takviyesi veya diyet ürünü diye geçer ama çoğuda bol kimyasallı ürünler hani faydasız diyemem ama hani derler ya vurduğunuz kuş attığınız taşa değmez onun yerine besinlerden almak yada ilaç istenmiyorsa helal sertifikalı ve doğal besin takviyeleri var onlardan kullanmak daha mantıklı cicibebe ye gelirsek yemeyin yedirmeyin özellikle çocuklarda çok fazla zararı var iki damla vitamin için hormanları alt üst edip karaciğer ve beyin kimyasını bozmaya değmez ki sağlıklı beyin gelişimi etkilediğine dair çalışmalar okumuştum vaktiyle ( kaynak hatırlamıyorum araştırıp bulabilirsiniz ) malum byük firmaların çıkarına ters se oek yayınlanmaz her yerde o makale araştırmalar ama birkaç avrupa üklesinde kaldırıldığı veya içeriğinin farklı olduğunu kolaylıkşa bulabilirsiniz.