Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Bu söylediklerinle çıkılmıyor yani yanlız başına yetmiyor seyehate çıkacagın zaman Valiz lazım iyi bi hazırlık lazım buhur veya esmalarla çıktığında varlıklar çıkarıyor veyahut yolda karşılaşma durumu olabiliyor herkesin enerjisi esma sure ayet ile yükselir ama bu enerjiyi koruyamaz saat 3 sıraları değil vucudun yorgun veya Yakaza ile uykuya geçişleri iyi bilmek lazım astral diyip uykuya dalmakta var astral diyip Astrali imgelemekte genelde elemanı olanlar iyi çıkıyor astrale biz fakirler kendi çabamızla öetodlarımızla ben astrale çıkacagım zaman korumaya dahi almam kendimi kimden korkarsan önüne o gelir astrali bile sen tasarlamıyorsun Allah ne kadar lutfederse bişeyler oluyor fakat o da Allahın lutfuyla alakalı insan savaşa giderken zırh kuşanır fakat savaşa gidilmiyor bana göre enerjiyi hep aynı tutmak ve ilgi çekmemek lazım gerek in cinde kafasına göre her vucuda giremez yani öyle herşeye ehliyetleride yoktur
|
Hocam astralde ölüm riski bile var diye duymuştum, biraz ürkmüştüm. Hani astrale çıkana kadar birileri gelip seni yakalayabilir demişlerdi. Tam olarak nasıl ayarlıyorsunuz? Yakazada ayarlanabilecek bir şey mi?