Alıntı:
xsy Nickli Üyeden Alıntı
bak hakaret ediyorsun bu kadar alcakligin geregi yok sana en sonunda umarimki kalbine göre bulursun diyorum ortam bozuk almis basini gidiyor ulan dar kalipci yoz adam dügüne giden oynar ölüye giden aglar senin aradigin ancak afganistanda olur türkiyede cok zor moloz adam hakaret ediyorsun senin anan bacin yokmu seviyesiz adam benim karimda yanimda cocuklarimda yanimda senin icin bozuk ki herkese süphe ile bakiyorsun seviyesiz yinede allah senin kalbine göre versin
|
Valla biz islamı tam layıkıyla yaşamaya çalışıyoruz. İnşallah Allah razı olur bizlerden. Ben düğünde oynamak istemiyorum, eşiminde oynamasını istemem. Cenazede hüngür hüngür ağlayarak zaman geçireceğimede meftanın rahmetle muamele edilmesi için yalvarır yakarırım cenabı hakka. Ne afganın kültürünü ne de avrupanın münih ovasından daha geniş o iğrenç mezhebinide istemem. Dediğim gibi sen oynat yüzlerce adamın önünde. Ben bunu yapacağıma cenabı hakkın verdiğini vermediğine şükür edip rızai ilahiyeyi beklerim. Sen oynat avrupalı abim. Yakışır sana şu saçma sözlerinden sonra
Alıntı:
Barani Nickli Üyeden Alıntı
O zaten kalbine göre istemiş. Siz de kalbinize göre bulmuşsunuzdur da . Hakaret boyutuna niye taşıyorsunuz ki muhabbeti. Hemen yobaz gerici yaftalarina giriyorsunuz zihniyet olarak..
Ne diyor kutsal kitabımız Kur'an
الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ ۖ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ ۚ أُولَٰئِكَ مُبَرَّءُونَ مِمَّا يَقُولُونَ ۖ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ
(hayrat.meal.db)
Kötü kadınlar kötü erkekler içindir, kötü erkekler de kötü kadınlar içindir (birbirlerine yaraşırlar). İyi kadınlar iyi erkekler için, iyi erkekler de iyi kadınlar içindir (onlar da onlara lâyıktır). Bunlar (o iftirâcıların) söylemekte olduklarından uzak olanlardır. Onlar için bir mağfiret ve (dâimî) güzel bir rızık vardır.
-Sure Nûr, Ayet 26
Herkes layigini bulur
|
Bende anlamadım adamı. Düğünde oynar cenazede ağlar diyor. Ben kabul edemem bunu. Ne kadar geniş bir konuşma. Adam karışma diyor karına istediğini yapsın. Allah uzak etsin hepimizi bunlardan