Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Başka tereddüt ettigin sıkıntılar olursa paylaş başka kodlar da verebilim rahatsızlığına göre. İnşaAllah güzel olur.
Bizim tecrübemize göre ; Allah bilir doğrusunu biz bu kadarını anlayabildik doğrudur yanlıştır bilmem; ama devamlı olarak yapılan tekrarlanan otomatiğe bağlamış bir sihir büyü yoksa bu kodlar çok güzel vesile oluyor. Normal sihirsiz bir şekilde manevi sıkıntısı olana faydası çoktur diye düşünüyorum. En doğrusunu Rabbimiz bilir.
İlmini kendisi uyguluyormu sanmam, ama evet kendisi de o abimizden haberdardır. Güvenilir bir abimiz oldugunu belirtmek için Celcelutiye abimizin de ismini referans koydum.
Varmı sıkıntınız? Biraz tarif edin anlatın, ona uygun birşey varmı diye bakalım.
|
selamun aleykum senden tekrardan allah razi olsun uyguladim hissetim rahatladim
soyle bisey soylicem bir volkan dusunun yanardag degim gibi bir diyer yazdiklarimda ibadet olarak yapmak istiyorsun yapamiyorsun bu tabiki asik cinden kaynakli bu sekilde bir kodlama varsa vermisin ibadet ozelden size yazamiyorum 50 mesaj siniri var
ben bu sayilari herzaman yapsam olurmu .. isallah allahin izni ile sizler sayesinde iyi olcagim bu konuda yardimci olursaniz sevinirim ...inan sizi bekliyordum haber ver bana demistiniz simdi ben sizden haber bekliyorum ... ibadetler konusunda yapmak istemek ama yapamamak