Alıntı:
Enflasyon Nickli Üyeden Alıntı
Bugunku durum hakkinda yazayim normalde uyuyup uyandigimda kizgin olurdum esime hemen kizardim a,b dedigi zaman ama sunu fark ettim kizmadim koltukta uyuya kaldigimda uyanir uyanmaz sinirli olurdum bugun boyle bisey olmadi aksam olanlarida yazdim size ve simdi gene verdiginiz sayilari birdaha yapacagim
Bu arada SEnden allah binlerkere binler razi olsun senden
Cok tesekkur ederim bilmiyorum ama bu verdiginden sonra namazlarimi kilarim artik bundan kurtulmak istiyorum 6 yilimi zehir ettii bana hayatimi gercekten altus ettiii dini vecibelerimi yerine getirim . Isallah
|
Başka tereddüt ettigin sıkıntılar olursa paylaş başka kodlar da verebilim rahatsızlığına göre. İnşaAllah güzel olur.
Bizim tecrübemize göre ; Allah bilir doğrusunu biz bu kadarını anlayabildik doğrudur yanlıştır bilmem; ama devamlı olarak yapılan tekrarlanan otomatiğe bağlamış bir sihir büyü yoksa bu kodlar çok güzel vesile oluyor. Normal sihirsiz bir şekilde manevi sıkıntısı olana faydası çoktur diye düşünüyorum. En doğrusunu Rabbimiz bilir.
Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel bir ilimmiş celcelutiye hocadanmı aldınız doğrumu anladım ve başka paylaşabileceğiniz kodlara açığım
|
İlmini kendisi uyguluyormu sanmam, ama evet kendisi de o abimizden haberdardır. Güvenilir bir abimiz oldugunu belirtmek için Celcelutiye abimizin de ismini referans koydum.
Varmı sıkıntınız? Biraz tarif edin anlatın, ona uygun birşey varmı diye bakalım.