Alıntı:
Kgumus Nickli Üyeden Alıntı
Evlilik terapisti var
Onuda deneyin
Olmuyorsa
Herkesin sepeti koluna herkes yoluna
Bu yapışmışlık niye? bu evlilik takıntısı niye?
Bişey diyeyimmi?
Şikayet edip durursunuz aslında bundan memnun olma kırıntıları olmasa çekmez siniz
Ya evlenmiş olma takıntısı
Ya karşınızdakine takıntınız
Ha birde insan çocuğu karşısına güvenip yapmaz. Rabbimin izniyle kendine güvenir yapar
İşte karşındakine güvenip yapan hem şikayet eder hem günaha girer
Rabbim cümlemizi ayıktırsın
|
Yapismislik degil kardesim. Ayrilsam cok sukur Allah in izniyle cocuklarimada bakarim. Baska konularda belirtmistim burada detaya girmemisim, psikolojik sorunlari var, o nedenle ben kendimden once cocuklarimi dusunmem lazim. Evde birakip işe gitsem ne olabilecegini kestiremiyorum. Devlet koruyor deniyor, goruyoruz nasil korundugunu. Taniyip evlendik guya ama bu sorunlari ayni eve girmeden mumkun degil anlayamazdim, insanin alacasi icinde. Dunya kadar paranoya sergileyip benimle ayni evde ve surekli kontrollu yasiyoruz. Bi evde ceylan misali yasamak cok zor. Guvenmen gereken insandan, kendini ve cocuklarini korumaya calisiyorsun. Durumu stabil tutmaya calisiyorum. Terapiste, devletin psikiyatristi yönlendirdi, benim bagimli olmadigim medeni bi sekilde kabul etse ayrilacagimi ama sorunun onda oldugunu psikolog gordu, ne yapilabilir, sonucta onun isi guvenligi saglamak degil, taniyi koyuyor ama sen ayni kisiyle karsi karsiyasin. Zaten medenice ayrilabilecek insan bu kadar sorun yaşatmaz.. Ben kendim zor cözdum hatta cozememisken, bir kac satirla beni anlayamayan kisilerede hak veriyorum.. Teorilerinizde cok haklisiniz ama cozum noktasinda tikaniyoruz. Bazi durumlarda taşlari yerinden oynatmak kolay degil. Sehir degistirip iz isim kaybettirilebiliyor, fakat bu durumda da ailen arkanda duracak , yabanci sehirde kim bakar coxuklarimada ben calisirim. Aman yuvasi dagilmasin diye once ailem yerimi soyler o kafadalar, idare et de ne olursa olsun.. uzun oldu hakkinizi helal edin cok dolmusum...