Alıntı:
shivaa Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar tüm sitede aynı konuşma kalıplarını görüyorum ama hadimi olan ya da doğru düzgün bazı terkiplere atılanlar çok az. bu konuşma kalıpları şu şekilde oluyor:
1. "biz güç yetiremeyiz."arkadaşlar herkes kendisi için konuşsun güç yetirenler varsa onlara soruyorum zaten kendinizden umudunuz yoksa bile başkalarına umutsuzluk vermeyin.
2. 1000 kere okumak tek seferde olmamak kaydıyla zor değil. daha once cok kere 1000 sefer okudum bölerek.. tek oturuşta sadece bir kere gücü yetirebildim onda da oruçlu değildim. yani asıl sorduğum soru ben bunu yapabılır mıyım yapamaz mıyım değil tek oturuş olmazsa amel boşa gider mi gitmez mi.
3. konuşma kalıbı korkutma üzerine. cinlenirsin. yatağında vururlar döverler ruyalarına gırerler. arkadaşlar bu yola çıkan kefenini yanında alsın mızmızlanmak ıcın cok fazla söz söylemeyelim. ayetel kursı en buyuk korumadır. direkt bır davet yapsanız bile cinler gelip sizi öldürmüyor ortalığı velveleye vermenin anlamı yok. daha emeklemeyen bir çocuğa sen asla yürüyemezsin diye telkin etmenin ne gibi bi amacı var onu da anlamadım.
bu ayetelkursı olayında benı en cok zorlayan şey tek oturus mu değil mi.. hiç aramızda bunu denemeye yürek yetirmiş bir mumın mumıne yok mu?
|
Fatihanin enerjisi rahata Ayetel Kürsi enerjisi ağır basıyor tabi kişiden kişiye de degisir. Önce okursun birşey olmaz 2 saat sonra beynin hararet derecesine gelirde hap kulansanda boş bunlar hep tecrubeledigim durumlar bazen tip çaresiz kalıyor enerjiye karşı
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|