Alıntı:
Kafkef5541 Nickli Üyeden Alıntı
Ben bir kez bir rüya gördüm bir taht gibi bir şeyin üzerinde genç güzel yüzlü biri vardı çok genç ..ayakta etrafında beyaz elbiseli sarıklı birileri vardı ytahtta oturan için bu peygamber diyorlardı..ama hiç konuşmuyordu ...uyandım ..hatırladım ...sonra dedim ulan sen kimsin ki Hz peygamber senin rüyana girsin ... şeytan kafa buluyor heralde dedim
|
Peygamber rüyalarını anlatmasan daha uygun olur.Bizim peygamberde olsa diğer nebilerde olsa sadece güvendiğin kişilere desen iyi olur derim.Çünkü herkesin rüyasına girmez kamyonla uygulama yapan olur Gönderen belli göndermez Resullulah SAV sebebini onlarda bilirde işte işlerine gelmez kalpler çıfıt çarşısı olunca kendileride bilir kalplerinin durumunu ama bozuntuya vermezler.O kalpler bahar kokulu mis ACE ile yıkanmakdıkça ve tertemiz olmadıkça işleri zor.Selametle.
Not:Olduki gördün bazı nasihatlar verebilir onları hafızaya kaydedip denileni yaparsan herşey yoluna girer.İmtihan haliyle gene devam eder.Ama İşte verilen mesajlar kişiden kişiye değişsede kul hakyoldan 1 mm sapmazsa her daim duaları karşılığını alır.Yeri gelir kuduz köpeklik düşmanlık yapan olursa onlarada ufak bir ah etse onlarında sırtı yerden kalklmaz niye bunlar başıma geliyor diye düşünür kuduz köpekler ama anlamaz nato mermer kafalardır mesele bu.
|