Alıntı:
Kafkef5541 Nickli Üyeden Alıntı
Bende öyle düşünmeye başladım bana bu teşhisi koyacak birine ihtiyacım var neden iyileşmek için ruhsat alamıyorum ne yapmam lazım bildiğim tüm günahlarıma bilmediklerime hepsine defalarca Tevbe ettim ...hafızamda tamamen zayıfladı ...artık kendi başıma mücadele edecek psikolojim kalmadı ailem saldı kendi halime yalnız kaldim. .en azından tam nedenini bilsem o yönde kalan enerjimi harcarım
|
simdi misal adak borcun var sa musallat bundan ruhsat almisa o odenmeden tovbe etmenin cok bi faide yok o borc odense artik rahatca kovulanilicek tutuncak bir deliki kalmiycak ruhsat olayi onemli bence
xelcelutiye hocanın bu konu hakkinda konulari var inceleyebilirsin
fakat unutkanlik ve hayat sartlarini yerine getiremiyor mussun mesajlarin buyujk ihtimae silincek ve 50mrsaj kotan bi kismini tekrar doldurmann gerekicdk bu konuda bol bol konus o zaman rahat dolar
velhasıl derdin derdimiz dir ama oyle ilim ehli degilim ben o yuzden yonlendirme yapabilirim suna bak istersen tarzinda
sitede takil gez yorumlara bak az cok anlarsin kimler ilim ehli kimler değil hayirli aksamlar dilerm