Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
saat çok değişkenlik gösteriyor yarım saat önce sonra bitegiliyor ama lezzeti almaya başladıktan sonrası birkaç dk gibi geçiyor
vefk konusunda icazeti 2 parça olarak ele alabiliriz maddi ve manevi
maddi olan yazma kurallarıdır çizgi sağdan sola çekilir gibi
manevi olan ise müvekkil bağlama içindir
müvekkil bağlanmasada vefkin fazileti alınabileceğinden bazen kendi çapımda yazıyor birkaç gün taşıyorum ama bunun içinde yazmanın şartlarını iyi bilmek gerek manevi icazet olmadığından hata kabul etmez ve kötü sonuçlanır manevi icazeti olanlar eksik veya yanlış dahi yazsalar çoğu zaman sorun olmaz hatta faydası bile görülebilir
|
Hayır icazeti ister olsun ister olmasın hatalı vef çalışmaz..
Hatadan kast ise misal bir çizgiyi digerinden yarım santim büyük yapmışsın no problem
Lakin bir stuna harfi yalnıs yazsan sırayı karıstırsan kati suretle etki etmez hatalı vefkler davet gibidir cinleri çeker!!!
Ayrıca vefkin faidesi nedir?
Açıklama yaprmısın?
Vefkde atama olsun olmasın faide diye kast edilen görevlisidir misal bir vefk çizdin atama yapmadın diyelim
Hadi talih sans için çizilmiş olsun isler yolunda gitsin diye o vefkin görevlisi sayesindedir vefk tabiki bir enerji yayar lakin bu enerjiyi kullanmak çok farklıdır
Ehli tarafından cizildimi atama olmasa bile vefk kişiye hizmet eder vefkler nur saçmaz yalnızca cinni bir enerji yayar tılsım enerjisi gibi misal ayet vefkini düşün o vefk den ayetin nuru saçılmaz hüddamın enerjisi saçılır hüddamı kendine çeken bir enerji
Vede icazeti olmayanın çizdiği vefkler davete döner sirayet kapısı diye adlandırıyorum doğru yada yanlış çizilmiş hiç farketmez
Misal izinsiz birinin bahçesine girdin bir meyve koparmak için izinsiz ne olur seni bekçiler dışarıya atar
Aynı onun gibi icazet olmadan o bahçenin meyvelerine ulaşılamaz...