Alıntı:
Mikail23 Nickli Üyeden Alıntı
La tahzen sen uçmussun. Kendi yolunu peygamberin yolu sanmissin.
Bol bol yaziyorsun, bilip bilmeden atiyorsun. Kibrinden yanindan geçilmiyor.
imam Safi ve diger alimler senden ve senin yolundan beri..
Alim kimdir, Allah ve peygamber katinda ki degeri nedir bilmiyorsun.
Belli ki mezhepler konusunu arastirmamissin. Müctehid ve ulema konusunu merak etmemissin. Ehli sünnet yolunun önem ve ehemmiyetini algilamamissin.
Allah'in selami hidayete tabi olanlarin üzerine olsun.
|
Niye ben şeytanamı secde ediyorum tevbe est.
Kadın cematlerinde dedikodu dan geçilmiyor övgüler hep şeyhe oluyor buda zoruma gittiği için kimseye tabi değilim .
Tarıkat olarak .
Bi ayette diyorki islam tek bir dindir ve hepinizin dinidir diyormu hanifi şafi bilmem ne !
Siz uçmuşsunuz ben diyorumki Hadisler zaten herşeyi açıklıyor bilen amel eder bilmeyende alime tabi olur
Hadiste nasıl namaz kılındığını gece uyurken ne okuyacagını a dan zeye kadar herşey hadislerle mevcut . sizin art niyetiniz Tarılat şeyhlerine alimlere olan aşkınız resulun hadislerinden bi haber bırakmış şeyh ne derse o alimler ne derse o
Bi hadis yanlışmı tevil edilmiş edilmemişmi koyun gibi herkesin ardına düşmemek beni münafık fasık yapmaz
.
Ben kibirli değilim Allah dışında hiçkimseyi övmem resulüme salat selam ederim bu kadar . siz körsünüz umarım ki nefsinizi delirten derdiniz sizin gaflet perdenizi her daim. Kalın tutsun hiçbir iylikten payınıza bişey düşmesin
Kalplerin özünü Allah bilir resülün sözleri dışında hiç kimseye tabi değilim iyliği emreder uygularım Allahın sözü resulün sözü .
Ben bunu dediğim için kibirliysem ne mutlu bana yüceltilmesi gereken leri yüceltiyorum o kadar ben müzik dahi dinlemiyor Ayet hadis dışında hiçbi meşkalem yok .
Takvamda Tüm emirlere hassasiyet gösteriyorum
Ben öğrenmek için çabalıyorum bilgim dışında kalan kısımşarda alim görüşlerine bakarım .
Emek vermeyip beni eleştireceğinize. Kendi nefsinize bakın .
Ben konu başlıgında. Namaz tarikat mezhep konularına değinmedim . Benim konularımı bulandırmayın konu başlığı belli en fazla bilen uygulama yazar bişeyde fikriniz yok berrak suyu bulandırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz kimseye faydanız yok bırakın bilen yazsın . sizi etiketlediğimi dahi hatırlamıyorum . herkes alim herkes fetva veriyor .ben alime sövmedim alim değildirde demedim islami yeni fetvalar diye konu başlığımı açtım Çirkefliğiniz göz doşduruyor gerçekten .