Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
konu başlangıcı bu idi.
Peygamberi rüyasında görenler nasıl göründüğünü anlatabilir mi ?
konu raydan çıkmış.
evrile evrile devrile devrile namaz abdest mürşid kamil hamil derken bakalım nerelere gidecek.
Hadi hayırlısı....
|
Abi sorma ya ben hangi konuyu açsam bunlar damlayıp konumu bulandırıyor
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] admin konuların altı daki seviyeli veya seviyesiz tartışmalar siteye zarar veriyor konu yu başka yerlere çekiyorlar ve her konumu bulandıran insanlar gerçekten hep aynı açıktan bu kullanıcıları şikayet ediyorum bunu googleden araştırıp. Konu hakkında bilgi edinmek isteyen insanlar hüsrana uğrayacak ve Buda sitemize zarar verir vel hasıl açtığım konuların %70 i bilgilendirme ve cevap isteyen konu ağırlıklı Lütfen konumu bulandıran kullanıcıları uyarırmısın benle derdi olan özelde halletsin konularımdan bana muhalefet olmasınlar konu alakasız yerlere çekiliyor . benim görüşüm kimseyide ilgilendirmiyor ben siteye faydası dokunsun diye paylaşımda bulunuyorum
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|