Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
Hepsini okuyacak vaktim yok lakin anladığım kadarıyla şafi mezhebine uyuyorsun. Şimdi hem mezhebe bağlısın ? Hemde mezhepler fitne çıkarıyor diyorsun. İnsanların vesvesesini arttırıyor diyorsun ? Cidden anlamadım gitti, vahhabi misin ? Şafi misin ? Sen tam olarak neye uyuyorsun ? Bunu sormamın sebebi hangisine uyuyorsan mesajlarını ona göre dikkate almalıyız, çünkü abdestsiz Kuran okunmaz tabi vahabiler ne der bu konuda bilmiyorum. Şimdi soru bu şafi mi vahabi mi ?
Şimdiden belirteyim mezhebler fitne çıkartıyor insanların vesvesesini arttırıyor dediğin mesajın linkidir, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Doğru mezheplerin ayrı ayrı birbirine zıtlaşan hükümşerinden dolayı fitne çıkardığı görüşündeyin fitneden lasıt insanlara vesvese ediyor
Evet şafiyim fakat fikir ayrılığına düştüğüm konuşarda hadislerie uyuyorum hadisten ne anlıyprsam onu uyguluyorum o kadar .
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|