Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Ben buna katılmıyorum
Günde 600 adeti çok zor okuyordum sabahın köründe başlayıp akşam ezanına kadar gün içerisinde...
600'ü gecemiyordum maksimum o kadar yetistirebiliyordum
Ayetel Kürsi çok etkili bir suredir lakin 70 defaya cin de gelmez çinde
Muazzam bir koruma olur o ayrı
Ayetel kürsü nün sırlarına vakıf olmak isteyen biri en az 100 kere gece 3 den sonra okumalı
Ettiği niyete göre değişir tabi ama amac niyet sırlara vakıf olmak ise en az iki hafta gecmesi gerekir ayetel kürsiye en iyi yakınlık ise sayıyı vede zamanı uzatmaktır 40 günlük bir vird ayete değil ruhaniye yaklaştırır
Sureye isim yazdırmak vardır ilk bin defa kırk gün gelen gelsin açılımlar olsun lakin gelen herkesi geri göndermekde şarttır hüddamı bile
Yardım almamak şarttır
Sonra sayıyı daha da artırıp binide aşmak gerekir bir yıl geçmeden ayetel kürsi ile erersin
Misal bir kere okuyup dua etsen ettiğin dua anında kabul olur tabi bunu bizler yapamayız
Ayetel Kürsi ile bir bütün olmuş olursun
Keşke böyle olabilsek
|
70 kere okuyunca niye gelmesinler tipimizimi beğenmediler
ulvi demedim habis veya sufli dedim habis ve suflilerin gelmesi için ağır şartlar gerekmez habisler zaten çoğu zikirde gelir ama suflilerde nazlı yine
benim 1 gece 1000 yap sonrası kolay dememin sebebi önce bi bak neye girişiyorsun mahiyetinde çünki 1000 ayetel kürsi asgari 5-6 saat sürüyor bu satıda gece zikrine başlıyan biri 3-4. günden sonra gün içinde yarı baygın gezer bizzat her kelimesi tecrübemdir
dediğin gibi ayetlerin tasarrufuna ulaşmak zordur lakin çok azim faideleri vardır
ayetel kürsiden yana bilgisi olan hattap hoca ikindi namazından sonra 41 kez 63 gün boyunca ayetel kürsi okuyan azim faydalara erişir demişti daha farklı demiş olabilir tqm hatırlamıyorum ama böyleydi sanırsam