Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Karin dedikten sonraki kısmı okumadım. Karinle konuşan/ etkileşime geçen/ irtibata girebilen yok diye biliyorum. Hatta bakım kısmında biri bakımın nasıl yapıldığını karin ile mi yapildigini sormustu. Bilgili hocalarımızdan biri karin ile iletişim olmaz onun çok farklı bir olay olduğunu detaylıca anlatmisti. Bulunduğu yeri, nereden gelip nereye gideceğini vs. Hatta bir rukyeci de tam tersi olarak bakımda cinlerin karin ile iletişime geçip yapılan işlemleri ona sorup oylelikle bakım yapan hocaya aktarıldığını, karin varlığının kabilesinin kişinin annesinin karini ile aynı kabileden olduğunu yazmışti. Bunlar benim bilgilerim değil. Burdaki hocaların paylaşımları. Ben sadece okuyup aklımda kalanları yazıyorum. Alakası yok demişsin ama maalesef alakası var. Sonuçta ortada bir enerji var. Cinlerde enerjisel varlıklar. Zaten yazımda da belirttiğim gibi hem oluşan enerjinin gerçekten oluşup oluşmadığını kontrolde hem de bu tarz soru cevaplarda kullanılmış. Bunlarda yine burda forumda yaziyor. Sarkaç karın diye yazıp ayrı ayrı arayabilirsin.
|
Karin meselesi benim sözüm değil bir kaynakda geçiyordu tam hatırlamıyorum
Kimisi cinler ile alakalıdır kimisi ise değildir alakası yoktur diyor yani gerçeği kimse bilmiyor iki farklı düşünce var ortada bu sebeple doğru ney bilinmiyor bunu belirtmiştim...
Bazı durumdada cinler ile alakalı olduğunu da yazdım lakin her durumda değildir bu benim şahsi inanışımdır düsüncemdir..
Karin ile iletişime geçilir çok zordur lakin geçilir
Tabi yasakdır çünkü karin Allah'ın izni ile duruyor yanımızda onun emri ile duruyor kesinlikle bizim onunla onunda bizimle irtibata geçmesi yasaktır...