Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Hocam o sesler bende hep var. Yani önceden de duyuyordum. Şimdide duyuyorum. Ama her daim olmuyor. Ama bu aralar duyduğum sesler biraz form değiştirdi. Evimde özellikle oluyor. Eskiden titreşim sürtüşme seslerinden anlardım. Mesela gezerken ister istemez ayağın halıya yere sürter. Oradan anlardım. Nereye gidiyor, ayak sayısı, cussesi vs. Ama şuan evimde duyduğum seslerin belli bir cussesi veya ayak sesi yok. Sanki gaz hava kütlesi gibi. Basınç yapıyor o basınç sesi geliyor. Yatak odama girmiyor önünde duruyor. Salona, banyoya, salondaki balkonu seviyor. Oralarda bulunuyor. Sürekli Cat cut sesleri geliyor. Mesela yün kazak giyersinde oluşan statik enerji açığa çıkarken ses yapar. O şekilde sesler. Ve elektroniklerde sıkıntı oluyor. Örneğin kapalı olduğu halde banyo lambasının kablosu yandı. Ampul sağlam olmasına rağmen. Yatak odasının ışığının akımı değişiyor sürekli. Elektrikçi getirdik ama bir sorun bulamadı. Evdeki klimadan sürekli kapalıyken Cat cut sesler geliyordu. Klima bozuldu. Tamirci çağırdık mesela bı arıza bulamadı. Fişi takarken fişin yönü duvara baksın dedi gitti. Fazi bozulmus dedi. Bugün mesela sabah ezanindan sonra dolandı durdu evde. Sonra balkona geçip kavga etti biriyle anlamadığım bir dilde. Dilde değil böyle kuş sesine benzer bı tonu vardı. Hiç susmadan 3 dk kadar tuhaf sesler çıkarttı kavga eder gibi. Musallat var biliyorum. Ama bunları yapar mı bilmiyorum. Yani hiç okumadım forumda böyle bir şey. Nedir bu onuda bilmiyorum.
|
Bende de elektronik eşyalar değişik türde şeyler yapıyor bunun sebebini bende bilmiyorum konu olarakta yazmıştım zaten seslere gelirsek senin duyduğun şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama bir hocalarımıza danış derim. Peki sana zarar veren bir şey var mı?