Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Boşver in İmas Hocam bu sitede birkaç birşeyler öğrenen bazı kişiler kendini havas alimi görmeye başlamış söyledikleri onaylanmayinca hemen çamur iftira atarak çirkeflesiyorlar illa diyeceğiz ki evet sen haklısın sen birtanesin deyip pofpoflanmak istiyorlar siz bunca yıldır bir Alimin yaninda eğitim aliyorsunuzda hala ben talebeyim hoca değilim öğreniyorum diyorsunuz millette hemen kitaptan siteden birşeyler öğrenince herkes beni onaylasin biat etsin derdinde Allah'için yorumları okudunuz benim verdiğim ilk cevapta yanlış ve kötü bir söz varmı hadlerini astılar cevaplarını verdim
|
Sen kime ne cevap verdin
bel altı vurmakla cevap vermiş olmuyorsun ne oldugunu yukardaki yorumlarda söylemiştim )))
Keza herşeyi bileceğiz diye bişey yok fakat herşeyi öğrenmek istiyoruz kimse hocalık iddasında bulunmadı evliyayımda demedi ))
Bos bos sanalda şakşakçılık derdinde değilim Sure ayet hadis ile kendimi geliştiriyorum ilim öğreniyorum
Bilgisiz değilim fakat alimde değilim kendimi kurtaracakkadar öğrenmeye çalışıyorum. 1 sözden dolayı bel altı vurman alçaklıktı keza kimseye cevap verdin degil seviyesizce sataştın seni Allah a havale edecekkadar dahi önemli bulmuyorum .