Alıntı:
Huumeyraa Nickli Üyeden Alıntı
Bizim için en iyisini Rabbım bilir ondan gelen şerrinde içinde bir güzellik gizlidir. Ne yapsakta aciz bir kuluz bir yerde zayıf noktamzdan yenik düşüyorz bir aydır bu sıkıntıyı yaşıyorum ama iki gündür çocuklarmda da sıkıntı olduklarını fark etmeye başlayınca dayanamıyorm ozmn korkup panikliyorum işte içim acıyor zayıf noktamızı çok iyi biliyorlar. Gecenin bir vakti sirkeyle felan uğraşıp birde aklına uyup banyoya dökmesin aman aman kimse sakınn😅 ben öyle bir hata yaptım oan sırtıma bir şeyin yapştıpnı hissettim zaten uyuşma gibi tuhaf bir his oldu oan bana öyle geldi vesvese yapmym dedim düşünmedim fazla ama ertesi gün sırtımda dolaştığını çok net hissettim. Bir aydır böyleyim artık geceleri bedenimde dikenli tel dolaşır gibi sürekli batma acı oluyor uyuyamıyorum hiç artık. Korunma duaları hepsini uyguladım daha şiddetlendi. 1000 besmele niyetlendim çok rahatladım herkeste aynı olur mu etkisi bilmiyorum tabi. Beni korkutan panikleten sadece çocuklarımda rahatsızlık vermeleri oan dünya başıma yıkılıyor da altında kalıyorum sanki
|
Gün içinde bol bol Ya hafız esmasını çek bence.konusu sitede var
oku incele dilinden düşürme etkisi olur.konu altta Allah Yardımcın olsun.Senin gibi zor durumda olana özellike dua ederiz inşaAllah.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]