Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Wallaa 3 yıl kadar önce konuşmuştum sesinin titrekliği mutevazılığı merhametliliği hala hatırımda sesi kulağımda. 2 yıl önce görmüştüm sureti gözleri hala aklımda düşündüğüm zaman kalbimde çarpıntı oluyor Allah onu makamı mahmuda eriştirsin ve ümmetine şefaat etsin inşallah
Bence onu gördükten sonra haline çeki düzen vermeyen ve gaflete dalanlar unutur veya unutturulur
Sır olarak gayb sırdır kulun sırları hep ifşadır çünkü sır olanı tek kişi bilir 2 ve 3 4 kişinin bildiği sır değil herkesin sırrı var etrafındaki ruhaniler bilir evdeki cinler dahi bilebilir en önemlisi Allah bilir bedende şahittir onlarda bilir bana göre sır kavramı sadece Allah a aiddir onun bildirdiği dışında hiç kimse bişey bilemez bu yüzden ben kulda sır olduğunu düşünmüyorum. Ne hal yaşıyorsam anlatırım bazı sırlar kişiyi kibre riyaya sürükler dikkat etmek lazım
Peygamberi görmek sır değil kişiye öğüttür ama rüyasını anlaması gerekir .
Allah cc ilede rüya benle konuşmuştu ama arapça. Hiç anlamamıştim semada kuranı kerim vardı sahifeler tüm semayı kaplamıştı şeffaf sayfalar altın yazıydı . 2 defa gördüm 1.cide Allah benimle nasıl konuşur ben kimim ben neyim diye diye zorla kendimi uyandırmıştım 2dede konuştu ama anlamıyordum semada kuranı görmüştüm belkide gerçekten semada kuran sahifeleri var altın yazı ile Allah u alim herşeyi o bilir
|
Kardeşim herşeyide açık açık anlatma valla bi daha göremezsin
|