Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi valla ben 2 defa gördüm 1inde konuştum ötekinde sadece gördüm baktı sadece bakış ile bana anlatmak istediğini anladım uyanınca napmam gerektiğini anladım Ama yorumlanması gereken bi rüyaydı genelde ruya yorumşarında sıkıntıdan kurtulma vs vs güzel yorumlar vardı benimki tam tersi idi konuştuğumda şeytan saldırısına uğradım bu imanımı güçlendirdi gördüğümde ise imtihanım ağırlaştı çok sıkıntı çektim buda imanımı güçlendirdi .
Dünyalık işlerim hiç olmadı fakat gafletten uyandım
Ve efendimiz s.a.v mi gördüğümde kaza namazım çoktu . bilgimde azdı
Havas ilmi vesiledir. Dualama ilmidir dua ediyorum kesin oşacak dersem şirke götürür diyorsun fakat zaten dua ettiğinde kesinlikle kabul oldu demek gerekir . çünkü duayı çokça kabul eden Allahtır her edilen dua kabul olur 1. Bu dünyada verilir şükür imtihanı başlar 2. Ahirete bırakışır duanın ecirleri çoğalır .
|
Benim de şöyle bir bilgim var Efendimiz sav. gören siretini, suretini açıkça anlatmak istese direk unutturuldugu ve sonrasında birdaha hiç hatırlayamadığıni duymuştum büyüklerimden. Doğruluğunu tecrube eden varsa belirtir yorumlarda tam öğrenmiş oluruz.