Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Valla ben okurken kuranı genelde zoruma gittiği için aglıyorum. Secdede daim olsun diye oan hiç aklıma dua gelmiyor yani Allah ım benden razı ol bile diyemiyorum birde abi bişey daha sormak istiyorum dünyalık ağladığında en fazla yutkunma zorlu oluyor ama Allah için gözyaşı aktıgında sırttaki tüyler ürperıyr bazende tm tüyler ürperiyor hatta uyuşma dahi oluyor. Geçen lokman suresi dinliyordum oan gözümde canlandı. Ya ebu ney dediği yerlerde duygu seli aöa gözyaşım akmadan önce yanaklarım uyuştu tuhafıma gitti
Dünyalık. Duygu yogunlugunda. En fazla yutkunma zorlugu olur öncesinde hiçbiley yok fakat Allah için agladıgında gözyaşı öncesi farklı şeyler oluyor. Allah ın azametini ruh hissettiği için mi acaba kerameti nedir
|
Kalpten gelen duygudan dolayıdır o.Allah CC karşısında aciz halde olduğun için acaba beni kul olarak kabul ettimi gibi düşünürsen haliyle sonum ne olacak diye düşünürken tüyler diken diken olur herkesede olmaz namaz kılmak için kılınmamalıdır.Anlamayan yobazlar anlamaz.Allah CC rızasını kazanmak için kılınmalıdır.Bu yobaz lafıda genel Beyazıt bestami KS kullanır.
Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Bu nafile namazı kılabilmek için farz namaz borcu olmaması lazım önce bol bol kaza namazı kılıp biran önce farzları bitirip sonra nafilenin kılınması gerekir
|
Senin öncelikle kaza namazı borcu varmı?