Alıntı:
Sirius Black Nickli Üyeden Alıntı
Dostlar bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen. Bakın astral seyahat için yeterli hazırlık bilgi ve birçok şeye sahibim ama doğru düzgün bir deneyim yaşayamadım. Bu işin benim öğrendiğim kadarıyla 15 günlük bir kamp süreci var ancak başarısız olmak istemiyorum, bu yüzden demonlardan yardım almak istiyorum ama günah olasılığından ve imanımı kaybetme olasılığından çok korkuyorum çünkü biliyorum ki demonlar imanı yok etmekte ustadır. Bana en kısa ve en başarılı yolu lütfen söyleyin ve yardım edin ve varsa deneyimlerinizi tüm detaylarıyla merak ediyorum, şimdiden yardımcı olan herkesten Allah razı olsun, Selamünaleyküm..
|
Aleyküm selam başta söyleyeceğini sonda söyleme
Sana şunu söyliyim garantili
Uyumadan önce uykuya dalana kadar gözlemle uykuya geçişleri yakala imgeleme odak çalış
Kendi bedenine odaklan misal kalbi hissetmeye çalış
Bedenini kısaca bedenin üzerinden imgeleme yap yürüyormuş gibi hisset zıplıyormuş gibi ucuyormuş gibi sonra görsel imgeleme yap elma ile başlanılıyor fakat sen sevdiğin bişey ile imgelemeye başla sevdiğin meyva
Eşya
Gözlerini kamaştır karanlığı izle. Gökyüzüne bakar gibi
Bu dediklerimi yap zamanla kendi metodunu geliştirip çıkarsın astral boyuta geçmek kolay ama kalkıp yürümek falan farklı bilinç lazım çalışma lazım
Kendini geliştir astral boyutu keşfet sonra astral seyahata geçersin
Tabi evvelinde 5 vakit namaz kuran ı okumak meal arapça vallahu zulfedlil aziym illaki sana istediğini vercektir . demon ne yahu bi çizgi film vardı doreyemon
Neyse bu bilgileri kimse acıktan vermez. kazanız mübarek olsun