Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Evet yapabilir ve gittiğin herhalde cindardır (cinci)
Onlar havas ilminden uzaktır
Cinlerine pek kıymet veren bol keseden sallayan tiplerdir...
Cok tehlikelidirde cinciyse tabi cinleri için her şeyi yaparlar kurban dahi verebilirler...
Sen böylelerine niye gidersin bu adamlar tehlikeli allah muhafaza başına bir hal gelir...
Her kesin önerdiği kişiye gidilmez misal her doktorun alanı aynımıdır misal kimi muayene kimi göz kimi ameliyat gibi islerle uğraşır bunlardada durum böyledir kimisi allah adına tedavi eder allahdan güç alır kimisi seytana dayanır(hâşâ)
Böylelerinden uzak dur...
//...HASBİNALLAHU VENİMEL VEKİL...//
|
Ben gitmedim kardeşim gidiyordu bir ara psikolojik sıkıntıları olduğu için ben de merak edip yanına uğramıştım. Kardeşime hep dua veriyordu şunu oku bunu oku diye Kurandan öyle sıkıntılı okumalar vermiyordu hiç. Yine de alkol falan alıyordu ama kuran da vardı başucunda. Burada bu işler için çok dindar olunması gerektiği söyleniyor ama o adam öyle değildi acaba yalancı mıydı onu merak ettim. Zaten dediğim gibi hiçbir şey yapamıyor kardeşimde hiç etkili olmadı ne dediyse
Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Simsimaa ne işin var öyle yerlerde zaten Havaş sitesindesin imas hoca ile özelden görüştün sana olanı anlattı burda birçok kişide yardımcı oldu başını dönüşü olmayan bir belaya sokana kadar durmayacak sin anlaşılan sana hepimiz dedik vazgeç vazgeç vazgeç seviyorum seni
|
Hayır ben bu adama gitmiyorum sadece şahit oldum durumuna onu merak ettim.