Alıntı:
Sirius Black Nickli Üyeden Alıntı
Dostlar bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen. Bakın astral seyahat için yeterli hazırlık bilgi ve birçok şeye sahibim ama doğru düzgün bir deneyim yaşayamadım. Bu işin benim öğrendiğim kadarıyla 15 günlük bir kamp süreci var ancak başarısız olmak istemiyorum, bu yüzden demonlardan yardım almak istiyorum ama günah olasılığından ve imanımı kaybetme olasılığından çok korkuyorum çünkü biliyorum ki demonlar imanı yok etmekte ustadır. Bana en kısa ve en başarılı yolu lütfen söyleyin ve yardım edin ve varsa deneyimlerinizi tüm detaylarıyla merak ediyorum, şimdiden yardımcı olan herkesten Allah razı olsun, Selamünaleyküm..
|
Demonlar bilâkis iblislerdir
Bu demonlar hem yönetici varlıklardır hemde haşa cinlerin vede bazı insanların tanrı diye tabir ettiği varlıkdır çok ama çok tehlikelidir
Yani bunu söylemek istemem ama adamı keserler...
Astral falan bu işler yalan..
Hakka yönelirsen halin muazzam...
Yani hakka yöneldinmi istedigin yere gitmek için astrale gerek yoktur tayi mekan ve tayi zaman var
Astral gerçek olsa millet yıllarca tayi mekan ilmini istermi yıllarca halvet edermi...
Demonlar şeytanlar dır iblislerdir en tehlikeli rütbeli valıklardır
L....ton kitabında hepsi hakkında bilgi vardır
Vede majisyenlerin yaptığı bir davette yazar bir demon daveti okadar tehlikelidirki o davette yasananları okuyunca zaten korkar sın davette gerçek denenmiştir...
Yalan değil yani
Sana tavsiyem yaşamayı seviyorsan
//UZAK DUR//
ve sunu unutma ;
İBLİSİN tayfası da İBLİSDİR