Alıntı:
Rad Nickli Üyeden Alıntı
Berhetiyye okumak için icazet yetmiyor maalesef. Berhetiyye imtihanını kaldırmak herkesin harcı değildir eğer karşına çıkıp seni korkutacak varlıklar istemiyorsan berhetiyye okuma. Berhetiyye için icazet yetmiyor dediğim gibi kendini savunabilecek, görebilecek, ani durumlarda el atabilecek seviyede değilsen bu topa hiç girme başında duracak birisi varsa o zaten söyler.
|
Yok hocam Allah razı olsun sizin sayenizde tüm kötü düşüncelerim yok oldu berhettiye hakkında.
Lakin tecrübem malum vede sizin tavsiyeniz nedeni ile berhettiyeyi sizin gibi olana kadar okumayacağım
Yalnış yazdım oraya
Şimdi de berhettiye okumak istiyorum bide onu tecrübe edeyim.
Değil berhettiye yerine celcelutiye olacaktı düzeltemedim..
Sizin tavsiyeleriniz beni güvende tutdugu vede benim bu ilimde daha iyi adım atmamı sağladığı için size ve diğer hocalarıma çok teşekkür ediyorum...
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
hele bir düşün, bir vatandas okudu sufli gelince afalladi korktu şaşırdi, suflide bir musallat soktu vatandaşa, ondan sonra ne yapacak kime gidecek, ortaliktaki dümbeleklerin hangisi alacak o musallati...
|
Çok haklısınız berhettiyeden uzak duruyorum ismini anarken bile euzu besmele çekiyorum öyle söyleyeyim...