Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim şimdi tam olarak ne demek istiyorsun anlayamadım
Bakım yaptırdım büyü çıktı birbirinden bağımsız danıştıklarımda oldu onlarda büyü dedi bundan kurtulur gibi oldum nazarımda varmış (hepsinin genel anlamı enerji kötü etki)
Senin bu teşhis koyma halini anlayamadım bir de bir çok insana yapıyorsun fark ettim de sürekli olasılık yada varsayımsal konuşuyorsun hiç yorulmuyor mu beynin
Benim mükemmel bir hayatım vardı mükemmel geçen tam 20 sene sonra 1 ayda mahvoldu vesvese nedir onu bilmezdim nasıl oluyor ruhani problem? Demekki bazı sebepler var kimse durduk yere böyle şeyler yaşamaz ben kendimi gayet iyi bilen bir insanım öncesi ve sonrası değerlendirmelerimi yapan biriyim
İlginç bir tarzın var doğrudan musallatı konuşmuyoruz büyüyü sormuş kardeş görevlendirilmiş bir üç harfliden bahsediyor buda kişiyi ara ara yoklayıp rahatsız etmek demektir
|
demek istedigim bu rahatsizliklari olan tibi degil manevi sorunlari var demekdi evet daha anlasilir bir dil ile yazabilirdim...
musallatli olan avir musallati olandada bu belirtiler olabilir aksini iddia etmedim ...
yorulmuyor mu beynim sevap kazanabilme imkani görüyorum deniyorum birseyler rahatsiz olursan soylersin yada baskasi soyler ki soyliyenlerde oldu yorum yapmadim birdaha tabi unutmadiysam
ki yuzde yuz kesin bilgi diye birsey yokdur en az hatali en az yanlis bilgi vardir
ki en iyisini bilende sadece allahdir
gecmis olsun bi 20 yilda ahiretini akibetini hayr olsun insallah dertlerindende tez vakite kurtulasin
aslinda ben zaten dedigin belirtileri konumda yorum olarak paylasmayi dusunuyordum yani tez ini fikrini desteklemek icin demisdim ama sanirim aksi bir sekilde anladin yada anlattim...
musallat kisiyi arara yoklayip rahatsiz etmekmiymi teşekkürler birseyler daha ogrendik
not:bilerek bilmeyerek rahatsiz ettiysemmkusura bakma ozur dilerim sabahin hayr olsun