Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Hiç olmakta birşeye yaramıyor oysaki ilmin anahtarıdır Allah'u Teala katın da. Hiç olursun Alim olursun hiç olursun kul olursun.
Ben gerçekten sana bakım yapmak isterim hem icazetsiz ilmede ilkez tanık olursun tabi değerli adminimiz izin verirse ben Allah rızası için yapcam
|
Hala icazetsiz ilim diyorsun ben böyle bir kelam kullanmadım.
Zinhar böyle bir niyetim de yoktu sen cok farklı yerlere çektin kendin kurdun kendin oynadın.
Allah razı olsun ama bu lisan iyi değil kercekten çok ama çok hiddetlendim yorumunu okurken
Ben sana kötü bir söz söylemedim dahada ne kadar söyleyecem bilmiyorum
Benim hocalarımizı etiketlememdeki amac kendimi savundurmak değil onlar taraf tutmadan hakkı savunurlar bunun için, benim bir suçum varsa beni azarlayabilir bana kizabilirlerdi.
Ben doğru savunulsun tarafsız bir göz doğruyu anlatsın istedim ki allah onlardanda sendende razı olsun
Bu konuyu daha fazla uzatma niyetinde değilim
Lakin eger sana bir edepsizligim olduysa lütfen bunu bir tarafsız gözle bak
Şeytan alime de vesvese verir garibanada şeytana kulak vermemek bize hakkı gösterir batılı değil.
Lütfen bana sana bakım yapmak istiyorum hastalıklısın falan diyeceğine ben adım atıyorum daha fazla birbirimizi kırmamak için sende adım at hakaret etme artık yemin ederim ilk defa bana hakaret eden birine bu kadar sakin ve adım atan biriyim ben hoca degil bir cahilim bizler daha talebeyiz mürşid arayısında olan birden fazla günlük hayatta alimlerle havas cılarla irtibat kuran talebeyiz.
Umarım niyetimin kötü olmadığını anlamışsındır.
Sen beni tehdit ettin yâ nasıl ben suçlu olabiliyorum gerçekten şuan yalnızca gülüyorum bana tehdit edip Gözdağı vermeye çalışdın.
Lakin unutmamanı istediğim bir husus var ben tehditler ile korkmam boyun eğmem beni yenmek isteyen tatlı dille yener ancak
Benim fıtratımda bu.
Ve senden gerçekten büyük bir özür bekliyorum
Üzgün olduğunu söylemen dahi beni mutlu edecektir...