Alıntı:
Rad Nickli Üyeden Alıntı
Gereksiz bir tartışma hiçbir sonuç elde edilmez. İlim dediğimiz şey şeytanda da vardı. Senin ilmin büyük benim ilmim küçük diye bir kural yok bugün seni sultan eden yarın köle eder içten içe konuşmalarda kibirlenme mevcut Hz.Peygamber efendimiz "Kalbinde zerre kibir olan cennete giremez." Diyor. Daha nefsimize söz geçiremiyoruz burada ine cine söz geçirmeye çalışıyoruz. Bu tartışmada ki tek galip Nefs ve şeytan. Rukye konusuna gelinirse rukye musallatlıya da musallatsız insana da şart. Kur'an müminlere şifadır musallatlı insan kendine rukye yapamaz diye bir kural yok sadece bedeninde acı hissedebilir.
|
konuya gayet guzel özetlemişsiniz
ve evet bir birinin gururuna daha dogrusu nefsine dokununca artik ne haya ahlak nede ilim konusmuyor nefisler konusuyor kazananda nefisi ve seytan oluyor
gereksiz tartismalardan selam olsun diyip cikmak gerek ama ciddi insanlari etkiliycek tartismalarda 2tarafda bildiklerini saygi cercevesini aşmadan izah etse daha faideli olur zannimca
Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Hayır böyle bir şey söylermiyim ben seni ne kadar tanıyorum ki böyle bir şey söyleyeyim
Ben tanıdığım sohbet ettiğim hatta bazı hususları danıştığım ilmine sahit olduklarımı etiketledim sana bir şey söylemedim öyle bir niyetimde yoktur.
Sen yazdığım yorumu kendi üzerine alınmış vede kendi fikir ve düşüncelerini ben yazıyorum gibi anlatmışsın.
Sana kötü bir söz söylemedim...
Ayrıca sen bana hakaret ettin halada etmeye devam ediyorsun ben sana hakaret etmiyorum peki sen sen bana hakaret ediyormusun evet
Şimdi kim kime haksızlık yapıyor bir bakarmısın en bastan yorumlara konustuklarımıza...
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cat pat okudum tartismayi kim hakliyi haksizi birakiyorum bilgili kisilerce de tam bir ittifak edilen bir nokta yok bu yuzden yormayin kendinizi kapansın tartisma kalp kirmak incitmekden daha hayirli olur bence...