Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Rukyeden hariç bakımda yapabilirim bu kardesimiz ilmi legendeki su gibi görüyor galiba. bize deniz gibi ne cevherler ne mucheferler var o denizde ama gelde anlat. benim bu kardeşin halen bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum öyle bir hissiyatı var Allah tez zamanda şifa nasip eylesin bizide vesile kılsın
Küçük düşürücü cümleler kurmasına sestemi etmiyelim burda şu 4 kişiden hariç hepsi bilgisiz cahil demesi cokmu hoş ? Bunu ben alevlendirdim çok haklisin
|
Hayır böyle bir şey söylermiyim ben seni ne kadar tanıyorum ki böyle bir şey söyleyeyim
Ben tanıdığım sohbet ettiğim hatta bazı hususları danıştığım ilmine sahit olduklarımı etiketledim sana bir şey söylemedim öyle bir niyetimde yoktur.
Sen yazdığım yorumu kendi üzerine alınmış vede kendi fikir ve düşüncelerini ben yazıyorum gibi anlatmışsın.
Sana kötü bir söz söylemedim...
Ayrıca sen bana hakaret ettin halada etmeye devam ediyorsun ben sana hakaret etmiyorum peki sen sen bana hakaret ediyormusun evet
Şimdi kim kime haksızlık yapıyor bir bakarmısın en bastan yorumlara konustuklarımıza...