Alıntı:
Rad Nickli Üyeden Alıntı
Gereksiz bir tartışma hiçbir sonuç elde edilmez. İlim dediğimiz şey şeytanda da vardı. Senin ilmin büyük benim ilmim küçük diye bir kural yok bugün seni sultan eden yarın köle eder içten içe konuşmalarda kibirlenme mevcut Hz.Peygamber efendimiz "Kalbinde zerre kibir olan cennete giremez." Diyor. Daha nefsimize söz geçiremiyoruz burada ine cine söz geçirmeye çalışıyoruz. Bu tartışmada ki tek galip Nefs ve şeytan. Rukye konusuna gelinirse rukye musallatlıya da musallatsız insana da şart. Kur'an müminlere şifadır musallatlı insan kendine rukye yapamaz diye bir kural yok sadece bedeninde acı hissedebilir.
|
Rukyeden hariç bakımda yapabilirim bu kardesimiz ilmi legendeki su gibi görüyor galiba. bize deniz gibi ne cevherler ne mucheferler var o denizde ama gelde anlat. benim bu kardeşin halen bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum öyle bir hissiyatı var Allah tez zamanda şifa nasip eylesin bizide vesile kılsın
Alıntı:
HeartLess Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ortada bir şey yok. Ayrıca konunun alevlenme girişine baktım sen başlamışsın @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Küçük düşürücü cümleler kurmasına sestemi etmiyelim burda şu 4 kişiden hariç hepsi bilgisiz cahil demesi cokmu hoş ? Bunu ben alevlendirdim çok haklisin