Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Sen nasıl bu lisanla bana laf yazarsın.
Seni tanımıyorum bile nereden bileyim ilminin olduğunu yada olmadığını.
Ayrıca sen insanlara bu tavsiyeleri veriyorsun ama onlar senin söylediklerini uygulayınca musallat onlara zarar verir ve bunun vebalini kim ödeyecek söyle.
Kim demiş sureler vede rukyelere kişi kendini tedavi edebilirdiye,
Onlar okutamay başlayınca okumaya demiyorum okutmaya diyorum çünkü musallatlı olan okuma yapamaz.
Rukyeler yapılırken okumalar başlayınca varlık çektiği azap acı ızdırap nedeni ile kisiye zarar verir ölümcül yaralar darbeler indirir organlarını parcalar hic bir doktor kurtaramaz kişiyi.
Senin hiç bilgin ilmin yokmu bunu nasıl insanlara tavsiye edersin vede nasıl uyaradığım için bana bunları yazarsın.
Kişi kendi yaptığı rukyelerle ferahlıyorsa zaten musallatlı değildir
Panik atağı vardır bilmem nesi vardır ama mu_sal_lat_lı de_ğil_diiiir.
Ayrıca ben sana yazmadım o yorumu bilinçsiz bir sekilde sağdan soldan buldugu bilgilerle yalnıs tavsiyede bulunan her kese yazdım o yorumu...
Admin olmasa sana söyleyecegimi bilirdim ne demek senin üslübun nedir.nasıııılll konuşuyorsun sen böylee.
Gerçekten cok büyük vebal altına gireceksin bunuda bilmiş ol.
// Ty durak kotory semeyet oskorbiyat menya//
ok, koroshego dünya....
|
Kendinden büyük fetva veren kardeşim benim verdiğim ayetlerin DNA Sina kadar etki edip hem iyilestirip hemde musallati uzaklaştırdığıni söylersem acaba bir kaç kişi dışında herkesin ilmini küçülten beynin alirmi merak ettim ?
Sizin gibileri vebali yarasmakta bulmazda biz bir garibanin elinden tutunca bulacaksak nerde bir veba varsa beni bulsun admine dua et genede kimsenin ilmini küçük görme bir gece tependen bir inerler kelime-i şehadete zaman bile bulamazsın çocuk git yasitlarinla ilimcilik oyna burdan ekmek çıkmaz