Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bunun bir örnegi; burada bir kisi vardi ismini söylemek doğru olmaz rukyeci idi ve havas ilminede karşı idi en son rukyesinde hastanin uzerindeki varliklardan saldiri yemis ve agir musallat almıştı ve kendi ifadesiyle cok kötü durumdaydi, ben yardim teklif ettim havasa karsi oldugu icinkzbul etmedi ve ham sofi kaderciler gibi bu benim kaderim bdni Allah CC kurtarir dedi ve uzun suredirde sitede yok
bir baskasi agir musallat yemisti ve cok zor durumdaydi bir ara kayboldu sonra birden ortaya cikti insanlara tavsiyelerde bulunmaya basladi ve kendisine dedim ki senin kulagina fisildiyorlar ve kendini ehil saniyorsun ve ida ban yedi
|
Rukyeci arkadaşımız ondan mı uzun zamandır girmiyor hocam siteye bir girdi sonra kayboldu diyordum Alllah şifasını versin tamam insanın başına ne. gelirse Haktan dir sifada Alllah tandir ama Allah ta sifanizi arayın der biz arayıp dua edeceğiz ki Allah ta sifanizi verecek şimdi biz bu âlemi bilmediğimize göre bilenden yardım isteyeceğiz nasilki ciddi bir hastalık geçirip iyileşmeyince hastalıkla ilgili o bölüme bakan doktora gidiyorsakbu tür rahatsızlıklar dada bu bölüme bakan birine gitmek lazım sadece kişiyi iyi seçmek bulmak gerekir aynı doktor arar gibi pratisyen mi uzman mi profesör mü yada bunlarında üstümü en iyisini bulursak kısa sürede tedavi olup kurtuluruz üzüldüm rukyeci kardeşimize Alllah şifasını versin