Alıntı:
ysmn Nickli Üyeden Alıntı
Zaten söylediğiniz şekilde başlıyorum, bir süre o hali koruyorum ama sonra şarteller atmaya başlıyor. Şahsıma yönelik söylenen bişey olmasa bile 2-3 saatten sonra tahammül bitiyor. Enerji seanslarından sonra sabah kalktığımda güneşin frekansına bağlanmaya diye niyet ediyordum, alakası var mı bilmiyorum ama o günlerde normalden çok daha sakindim, çevremdeki herkes farketmişti. Çalışırken arada sinirlerime reset atabilmek için bir tavsiyeniz olur mu hocam, estağfurullah veya la havle çekmek, soğuk suyla yüz yıkamak vs haricinde 😊 çünkü gerçekten hem ruhsal hem fiziksel sağlığımı mahvediyor
En iyisi iş değiştirmek ama şimdilik o mümkün değil
|
2-3 saat geçti ve tahamül bitti diyelim..Gözlerini kapat ve baş bölgende kirli bi enerji var görmene gerek yok sadece öyle olduğunu bil.Burnundan derin nefes çek ağzından huuuuuuuuuu diye ver..O huu ile bütün kirli enerjin gitsin..tekrar çek burnundan altın sarısı kristaller içeriye giriyor bütün bedenin şifalanıyor kirli olan her yer temizleniyor ve ağzından verdiğin huuuu ile çıkıyor tertemiz oluyorsun..şimdi uygula bakalım..Sarı altın rengini unutma var o rengi söylememizinde bir sebebi
Ya yıkılmaz sarsılmaz olacaksın ya da hızlıca toparlamayı öğreneceksin..kimsenin pisliğini yük etme kendine..