Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Kimliğinden arınarak yap işini..telefonu açarken toplumda ismi "...." olan kişi olarak değil herhangi birisi olarak aç telefonu..İnsanların zoru seninle değil unutma,o yüzden üzerine alman gereksiz ve yersizdir..telefonu kapatınca evinin kadını çocuğun anası mı oluyorsun ne oluyorsan ol ama telefonu bireysel bi kimlik ile açma..
Merhaba ben fatma size nasıl yardımcı olabilirim diyoruz ya lisanen..
İç dünyanda şu olsun ; Merhaba ben herhangi birisi size nasıl yardımcı olabilirim ? Eğer kimliksiz bi bilinç ile açarsan telefonu söyleneni üzerine almazsın
|
Zaten söylediğiniz şekilde başlıyorum, bir süre o hali koruyorum ama sonra şarteller atmaya başlıyor. Şahsıma yönelik söylenen bişey olmasa bile 2-3 saatten sonra tahammül bitiyor. Enerji seanslarından sonra sabah kalktığımda güneşin frekansına bağlanmaya diye niyet ediyordum, alakası var mı bilmiyorum ama o günlerde normalden çok daha sakindim, çevremdeki herkes farketmişti. Çalışırken arada sinirlerime reset atabilmek için bir tavsiyeniz olur mu hocam, estağfurullah veya la havle çekmek, soğuk suyla yüz yıkamak vs haricinde 😊 çünkü gerçekten hem ruhsal hem fiziksel sağlığımı mahvediyor
En iyisi iş değiştirmek ama şimdilik o mümkün değil