Alıntı:
ysmn Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam bilinçaltı temizliği çok ihtiyacım olan bir konu, o yüzden tavsiye ettiğiniz uygulamayı yapıcam inşaAllah ama bir sorunum var. Ben çağrı merkezinde çalışıyorum ve 6 saatte ortalama 120-130 kişiyle konuşuyorum. Bunların yarıdan çoğu şikayet için arayan insanlar ve bütün hırslarını bizden çıkarmaya çalışan, yerine göre küfür eden söven insanlar. Bir değil beş değil, bir yerden sonra tahammül etmek sinirlenmemek, telefonu kapatınca arkasından sayıp dökmemek, takılmamak mümkün olmuyor ki. Bu sinirlenmemek olayını nasıl yapacam ben
|
Kimliğinden arınarak yap işini..telefonu açarken toplumda ismi "...." olan kişi olarak değil herhangi birisi olarak aç telefonu..İnsanların zoru seninle değil unutma,o yüzden üzerine alman gereksiz ve yersizdir..telefonu kapatınca evinin kadını çocuğun anası mı oluyorsun ne oluyorsan ol ama telefonu bireysel bi kimlik ile açma..
Merhaba ben fatma size nasıl yardımcı olabilirim diyoruz ya lisanen..
İç dünyanda şu olsun ; Merhaba ben herhangi birisi size nasıl yardımcı olabilirim ? Eğer kimliksiz bi bilinç ile açarsan telefonu söyleneni üzerine almazsın