Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Hos bir lisanla anlatma biçimin için çok teşekkür ederim
Hızırla vede evliyalarla görüsebmem icin manen ilerlemem lazım lakin şeytan hep engel oluyor asabım cok bozuluyor
Bir keresinde o kadar iyi ilerlemistimki kalbimden yalnızca lâ ilahe illallah zikri geçiyor etrafıma yalnızca gülümsemeler saçıyordum kalbimde gaflet yok denecek kadar azalmıştı.
Lakin nalet şeytan görünmelere sesini duyurmalara Başlamış gözümün önündeki eşya birden kayboluyordu saatlerce aramama rağmen bulamıyordum arkamı döndüğümde ise eşya aynı yerinde duruyordu defalarca yaşadım.
Geceleri yatamaz olmuştum arkamı döndüğümde karaca bir varlık üzerime çullanıyordu tam uykuya dalacam beynimin içinde bir an durduk yere bir ses ve görüntü ile irkiliyordum.
Hatta cok kez temas dahi kurdular kaç kez ölümden döndüm kaç kez kuran okurken bana saldıranlarmı dersin neler neler kuran okuduğum için bir sey yapamıyorlardı ama bir an bile bıraksam eminim boğacaktı beni orada
Yani benim mürşidim yok olmayıncada bu seviyeyi bir türlü geçemiyorum şeytan bas edilmesi cok zor bir düşmandır allah ona lanet etsin ...
Bu durum nedeni ile çok asabım bozuluyor neden Allah'ın sevdigi ermiş kullardan olamıyorum neden mucizelere ş
tanık olamıyorum neden rabbimin katında övdüğü ve görev verdigi kullar ile görüşemiyorum. Bunlar beni cok yoruyor çok bunaltıyor...
İstemeden kalbinizi kırmıs olabilirim senin ve hocalarımızın hepinizden özür dilerim...
|
sorun değil benim kalbim kırılmaz boyle şeylere
seni anladım aslında aslında çokda birbirimizi zıt dğeilmişiz
sen bir takım şeyler denedin ve inanılmaz bazı şeyler gördün ve bu seni sorgulamaya hata şizofrenmiyim kafayımı yiyioru mhastalıkmı var gibi şüphelre kendiin sorgulamaya çökertti
bunun işe yara r1 tavsiyesi var ama manevi olarak zararlı o yüzden önermiyorum diyebiliceğim şey şu zikirlere devam et güüçde kudrete allaha mahsustur şeytan kimki allah dilemese seni canını sıkabilsin uğraşsın vs vs bilinçli ol dua et bence azimli olursan birşekilde bir takım şeylere hayrlsıyısa ulaşırsın diyelim inşallah