Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Birincisi celcelutiye hocanın bana yazdığı yorumdan alıntı yapmışsın yani kimse kimseyi kandırmasın bana yazmışsın ve bazı bilmediğimiz şahıslara.
Ben sana kızmıyorum kötü ve ard niyetlede yazmadım ben talebeyim haliyle de bir cok konuyu bilmediğim için buraya öğrenmeye geldim.
Bu sitede kimse beni sevmiyordur kesin oda ayrı bir konu biraz sert koruşuyorum o yüzden kimse sevmez beni pek sanmam sevmelerini .
Lakin ben tekrar yazıyorum ard niyetle yazmadım
Yorumu okurken o şekilde geliyor insana bazen banada öyle oluyor.
Vede (ÖĞRENMEYİ SEVEN LAKİN CEHALET SUÇLAMASI KABUL EYMEYEN BİRİYİM.)
Sana söylemiyorum bunu kimseye kötü söz söylemek kalbini kırmak inan hiç istemiyorum
Heleki sizin gibi bu ilime gönül vermiş kardeşlerimi ve hocalarımı üzmek hiç istemiyorum.
Lütfen bana yorum yazarken biraz daha dikkatli olun şeytan vesvese verdimi sizi kıracak sözler söylüyorum.
Bu da kişilik meselesi çok asabiyim
Umarım bir gün benide hoca olarak görürsünüz
İste o zaman ancak o zaman kişiliğim değişir.
Belki de hızır sevdamdan da kaynaklıdır.
Benim çok büyük bir hayalim var hızır talebesi olmak ve tabiki haketmedigim ve ne kadar çabalamaya çalışsam yol katedemedigim için asi olabiliyorumdur.
Umarım hızır ile bir gün karşı karşıya gelir konuşur hoş sohbetler ederiz bu sitede biri vardı hızırla görüşen hocalardan inşallah ben de görüşürüm
|
1-celcelutiye hocanın tüm mesjalarını okudum okuyorum konuyla alaklı olsada mesaj yazıp kast ettiğim sen değildin ziyaretçi ve öğrenmeye istekli olan kişilerdi@ koyup ismini yazasm ismini soylesem haklıydın yada alıntı yapsam mesajına hemen üstüne alınma derim bunun çok fazla örneğini yaşadığım iiçin sitede konuyu açtın diye her yazılanda üstüne alınmak çok mantıklı bir hareket değil şüpheye girme diye açıkça da soyluyorum kimleri kast ettiğimi tekrar
yani ilk geldiğinde de dedim arada birde hatırlattım iyi güzel hoş ama agresif çıkışların parlamaların var sanırım nefsin guruna dokunuldumu hiddetleniyor o yüzden yumuşak sözlü olmaya davet ettim ediyorum halen
bu da sana özel değil yine başkalarınada bir tavsiye üstüne alınan alınır bilemem
tamam anladım art niyetsiz yazdın yorumun agresif bir cümleyle başlayınca yanlış anlaışlma olabilir olsun sorun değil
da öğrenen biri nasıl cahil değildirki?
cahil değilse alimdir alim olanda öğrenmiyordur tekrar ediyordur?
demem o ki bende sende bir çok konuda fazlasıyla cahiliz
gayen hızır a.s ile görüşmek
bazı kişiler resululah lada rüyadaa görüşüyor
bazı kişi evliyalarlada
sahabelerlede herkese herşey nasip olmuyor
nasıl olcak ki bu iş acep sanki en büyük sorunun sende farkındasın gibi o nefsi mülhemede mi nefsi kamildeyken mi hacetin yerini bulur
sanki bunun sırrıda kalpte ve bu sırda allah zikrinde saklı diye bir beyin fırtınası yaptım kendimce
allah muradnı hayırlısysa hakkında güzellikle kolaylıkla versin inşallah
talebeysen derslerine odaklansan manen daha güzel olabilir ama bilmiyorum insanlık hali herşey istediğimiz gibi ilerlemiyor malesefki...