Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Bu vakte kadar biz hiç yakmadık bağlama gereğide duymadık..
küçük detaylarda boğulmayın,her yaratılmışdan daha güçlüsü vardır..nereye müracaat edeceğinizi bilirseniz gerekli işlem yapılır Allahın izniyle..
merakını anlıyorum ama bu merak seni bok yoluna götürecek kardeşcağzım..vaktiyle bizde de vardı seni kınamıyorum hor görmüyorum ama daha etliğe sütlüğe karışmayacak amellerden başlasan sanırım daha iyi olacak..
iyice anlaşılması için bir örnek verelim yine,örneklerle daha anlaşılır ilerliyoruz..
Adamın birisi ne yaptığını bilmeden bi kaç havas işlemi yapar nasip ya,Allah izin verir 1 tane cinin ölmesine sebep olur..Sonra bunun taifesi önce o kişiye,sonra ailesine yetmezse yaşayan soyuna kadar çökerler..
Gel herkesin yapabileceği diğer örneğide verelim ; okudum fatihatul fukara çünkü direk ruhanilerle alakalı bi davet..kaç defa 70 defa okudum diyelim
70.bitti açtım ellerimi yumdum gözümü sesli şekilde ; Allahım .....oğlu/kızı .....nun üzerinde evinde hanesinde ailesinde ne kadar büyü sihir işlem varsa bozulmasını nasip eyle..Ruhsatı olmadan musallat olmuş olan gizli ve açık olan tüm yaratılmışların şeriat ile yargılanmasını nasip eyle..
bi tanesinde kısas-diyet-bedel ödelsin,hoca olucam derken alnına adana usulü bedel dövmesi yaptırırsın bedeli ağır ödersin..diğerinde etliğe sütlüğe karışmazsın sen Allaha ŞERİAT ile yargılanmaları için dua ettin gerisi senin meselen değil..bak dikkat et duaya "temizlensin" kelimesini bile kullanmadık..hah bu alemde iş görmek hassas bi mizanda ilerliyor..
ha sizlere küçük bi bilgi zaten bu forumda herkes herşeyi biliyor veya bildiğini iddia edecek zaten ama ; bir ruhaninin o evin sahibinden "eğer daha uzun süre o evde oturmuyorsa "destursuz şekilde evde durmasının bile şeriatte bir cezası vardır..
saldırıya gelen karşılık ver ister it dalaşına dönsün iş isterler ama şeriaten evine destursuz girmesinin bile bi cezası vardır boşuna dalaşmayın kuralları öğrenin..yoğurdu güzelce yiyin
|
Allah razı olsun, benim amacım cin yakmak değil kabilesi intikam için geldiğini biliyorum bir cini yakmak yüzlerce cinin ve hatta kişinin bile ölmesine neden oluyor.
Benim amacım şuydu ben bu forumda havasa dair bir cok şey sordum sormaya da devam edeceğim.
Sizler ilim ehli hocalarımızın cevaplarını en ince ayrıntısına kadar hem zihnime hemde çelik kasada sakladığım defterime not alıyorum.
Amaç cin yakmak değil amaç öğrenmek
Misal bir cin karşına çıktı ve sen ayetel kürsi okuyorsun avuç içinden çıkan enerjiyi ona yönlendiriyorsun oda yakmak değilmidir.?
Rahmanın ayet ve dahi surelerinin nurlarıyla yanmıyorlarmı.?
Gitmezlerse o enerji onları öldürmüyormu ?
Benim amacım bunları öğrenip cin yakmak değil içiniz rahat olsun.
Sizi gerçekten anlayabiliyorum bazı şeyleri açıklayıp başımızın belaya girmesini istemiyorsunuz ama meraketmeyin ben öyle nefsi ile hareket eden değil aklı ile hareket edenim başıma gelecekleri bildiğim için amel etmem lakin bilmekde tabiki isterim.
Bu arada fatihatul fukara okuyarak dua edildiği zaman hadimler işi halledermiş onu anladım ve yazdığınız duayıda hem zihnime hem deftere not aldım.
Allah sizden razı olsun ve tabiki @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hocadanda ilminiz bize güç veriyor allah sizi hıfz eylesin sıratı müstakimde daim kaim kılsın.