Daha öncelerinde alkol bağımlığım vardı çok şükür bıraktım. Doğru yolu bulmaya rabbime yönelmek isterken kendimi bi anda boşlukta buluyorum ve yapmak istediğim herşey bi anda hafızamdan siliniyor sanki.Örnek : önceden sabah namazımı kılardım cumaları kaçırmazdım 5 vakit namaza başlamak istediğimde bi anda farklı bi yolda buluyorum kendimi. Bu rüyadan sonra kendimi kumar batağında buldum psikolojimi o kadar bozduki intihar falan düşünür oldum çok şükür silip atıyorum bi şekilde kafamdan o düşünceleri ama beynimi yordu bu psikoloji. kalbimde o kadar imân aşkı var gözlerim dolu dolu dualar ettiğimi biliyorum ne olduysa 1 sene içinde oldu 1 sene önce zikirsiz güne başlamaz her aklıma geldiğince ayet okurdum ama hiç birinden eser kalmad tam başaracağım yeniden derken ışık hızıyla kafamdan silinip gidiyor tüm iyi şeyler tövbe aşâ aklıma namaz vs düşünceler gelince kötü kötü şeyler geçiyo beynimden Araftayım sanki. Kendimi şuan tamamen arınıp tövbe edip huzura kavusacak gibi hissederken bi anda karanlığın içinde buluyorum kendimi. Derdime şifa olacak nedir Allah rızası için yorumlarınızı bekliyorum.
|